24. tammikuuta 2010

EiNytMeeIhanNiinkuSuunniteltu...

Japa-dapa-duu! Takasin alamäkibisnekseen! Päätin edellisestä postauksesta piittaamatta suunnata Talmaan tänään kurvailemaan pariksi tunniksi, koska K2-Lumikiertue laskeutui esittelemään laskuvälineitä jäätikön kylkeen. Siitäpä ilouutisesta innostuneena päätin suunnata nokan Messilän sijaan Talmandeerokseen ja silmissä jo kiilteli K2:n uutukaisia rivissä tellusiteillä varustettuna ja pääsisi kokkeilemaan kaikenmaailman lätkyttimiä rinteessä. Kuten tuosta otsakkeesta jo voi päätellä - ei homma iha näin kuitenkaan mennyt... Nimittäin otettuani muutaman laskun alkulämpöjä alle, päätin kurvata suupielet kuolassa hakemaan toisenlaista sivakkaa alleni, mutta esittelijäkeverin ilmeestä jo näki pitkälle, että "voi vittu tellumiäs - ei mulla oo telluja!" ajatuksia. Näinpä olivat siis testitellut jääneet kuulemma varastoon odottelemaan parempia päiviä ja siteitä?!?!?! WTF!!! Laittakoon sitten esim. pääsiäiseks testisukset esittelykuntoon, niin joku kuunaama voi ostaa ittelleen sitten vaikka vesisuksisks "K2:n uutuusmalleja". Olis pitänyt siis ajella suoriltaa sinne Messilään... Eipä muuten paistanu ainakaan aamupäivästä edes aurinko - lunta taivaalta sen sijaan tuprutteli.
Toinen aika helvetin harmittava juttu kävi tuossa lauantaina eli eilen. Olin perjantain ratoksi hieronut käytetyistä Armadan JJ:sta (niistä rokkeri tonttutossumalleista) hyvä diilin relaan myynti-palstan kautta ja (mun mielestä) oltiin jo sovittu hinta, kloaika ja paikka jolloin kauppoja tehdään lauantaina kun helsingissä sivakat asustivat ja sinnepäin muutenkin matkani la kävi.... Mutta aamusella Hr.Suksien myyjä laittaakin tekstaria, "että sori, myin sukset kaverille". VOI helvetti kun hieman korpesi - automaatilta on nostettu tukku myttyä lompakkoon ja mikä pahinta - fiilistely rokkeriläpyttimistä ja niillä vihdoin laskemisesta oli jo muhinut edellisen illa + yön ajatuksissa ja nyt Hr.suksimyyjä vie lapselta tikkarin kädestä. SILLÄ vitun LAILLA!
Kyllähän mä ymmärrän, että kiva oli kaverille sukset myydä, mutta jotain VITUN tapoja voisi kuitenkin noudattaa ja harjoittaa. Tän viikonlopun suksimisista ei jääny muuta käteen ku tykkylumiparta - joka sekin suli jo pois.


Nooh - viikonpäästä tähän aikaa pyssytettän jo isommassa mäjessä - riessu teejii 6 yötä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti