Kukamies? Kuka kirjoittaa?

Melkein 30-vee telemark-hiihtelijä & harrastevalokuvaaja - älkää ottako ihan kaikkea vakavasti! Blogissa riittää aivopieruja laskujuttujen lisäksi kaikesta. Allekirjoittaneen saa kiinni emaililla; ruohonen.antti(a)gmail.comMinä-mies. Vuonna -81 Tempesterisssa syntynyt, sittemmin vakavasti Keravalaistunut "henneri". Tottelee nimeä Antti ja sukunimi on sama kuin Matilla&Tepolla - ei tosin mitään sukulaissuhteita.

Olemus on kiinni oravanpyörässä ja päivätyössä, mutta aina silloin tällöin juippi pääsee suuntaamaan (ainakin vähän) narsisitisen egonsa myös ulkomaille ja sukset jalassa - telemarkkina tottakai, tai ainakin niin pitkään kun polvet sen kestävät.

Siinä sivussa kannan kameraa mukana aikas paljon ja näinpä blogijuttuloihin päätyy kivasti melkein aina "bonarina" jonkinmoinen kuvallinen viestikin. Blogini syvin olemus ja lähtökohta on jonkin sortin laskujuttujen kirjoittelu, mutta sekaan mahtuu elämästä kaikkea muutakin - kuten nyt Golf ja muut harrasteet.

Aikanaan bloginkirjoittelu lähti ajatuksesta "jatkaa" laskutouhuja fiilistellen niitä nettiin ihan vain omaksi-ilokeni, mutta näköjään näitä jujutsuja lueskelee niin kaverit kuin täysin ventovieraatkin immeiset, joten kirjoittaminen, kuvien ja videopätkien julkaisu tänne interwebzin ihmeelliseen maailmaan tuntuu nykyään vieläkin mieluisemmalta.
-Antti-