26. tammikuuta 2010

Isoin suksi IKUNA!

...tai siis isoin sivakka millä meikämandoliino on koskaan laskenut, oli tänään -mandoliinon alla Talmassa tyypättävänä ja toistaiseksi ruohosen poeka on vielä hengissä... Oikeastaan, vaikka allekirjoittaneen skeptisyys mun pään levyisistä suksista ja niiden toimivuudesta kovalla rinteellä olikin varsin korkea, tämän iltainen tunnin hulluttelu sai naamalle väännettyä pois lähtemättömän hymyn. Jos tätä nyt voi edes ilmaista väärinymmärtämättä, niin meikäläinen rakastu tänään läskiin - tai siis super-läskiin... Niin ja siis suksen läskeihin, muuten en niin perusta!!!
Alkuun oli pakko ottaa tuntumaan Quadien luonteeseen ja leikkaavuuteen parilla rykäsyllä perus alppikäännöstä (pois se minusta...=)), mutta kovapäisellä kun rohkeus kasvaa silmissä - niin eipä ekoja kyykkykäännöksiä tarvinna kovin pitkään odotella... Luisuttavassa käännöksessä Elanit tuntuvat melkeinpä pelottavan helpoilta laskea, eroa perussukkapuikkoihin ei juurikaan laskettavuudessa ole - mitä nyt voimaa tarvitsee himpun verran enemmän ja 161millisten kärkien takia laskuasentoa täytyy myös himpun verran leventää. Perus luisuttelu siis hoituu ajetussa rinteessä vähintäänkin vaivattomasti!
Leikkaava-toiminta Quadeilla onkin sitten jo oma luku sinänsä. Siis älkää nyt vaan ymmärtäkö meikäläistä väärin - se onnistuu!!! Tosin se vaatii aikalailla "munaa", ja sanoisin jopa enemmän kuin mitä luontoäiti on lahkeeseen suonut, mutta taas kerran henkinen munan-kasvattaminen ei tällaiselle kovakuuppaiselle Keravalais-urhoolle ole mikään vaikea tehtävä. ASIAA ja URAMAVAA!! - kuten Rane, kaikkien Keravalaisten idoli asian ilmaisisi.... Ei muuta kun siis lasku laskun perään pikkasen enemmän painetta vallatoman leviään kärkeen ja munat lähemmäs rinnettä! Ja Avót, kyllä tollanen super-lihava putikka-myyry näköjään Talmassakin on varsin monipuolinen laskettava! Tässä vaiheessa lukijat jo varmaan hykertelevät, notta pashaa puhuu Antti-poeka kun on monta sataa euroa tuhlannu leikkikaluihin, joten kaveri kuvasi todistusaineistoa pokkarilla takarinteissä - eihän tuo meno nyt mitään oppikirjakamaa ole, mutta mielestäni osoittaa että kyllä näillä laskee!!!!
Aijai, kun en malta otottaa miten tuo ihmesivakka toimikaan syvässä lumessa.... reissu teejii 4 ja sääennuste lupaa pari päivää lunta engeliin enneko saavutaan perille - VIDEOT;

edittiä vielä jälkikäteen, mutta mikähän ihmeen telemarkkikokoontuminen Talmandeeroksessa oikein ol tänään, kun juur ennen meikäläisen lipun vanhenemista mäkeen ilmestyi vinopino vapaita kantapäitä ja niillä seisojia??? Yleensä ei Sipoon alpeilla ole kuin korkeintaa yks tai kaks "eteenpäin kaatujaa" tämän "ajatusriihen kirjoittajan allekirjoitusoikeuden haltija" lisäksi... HÄ?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti