24. huhtikuuta 2011

Påsk2011

Muna ja mämmi - ja mäjen lasku - siinä hyvä pääsiäisresepti tänäkin kevään, vaikka pääsiäinen onkin näin saakelin myöhään. Viikon päästä vedetään jo nakkeja, perunasalaattia ja skumppaa ilmapallon kanssa ja tällä hetkellä lämpömittari pihalla näyttää karvan vaille +20, mutta silti pääsiäislauantaina Himoksella oli kaikki paitsi yksi mäki auki. Hyvän lumitalven vuoksi ovat siis Jämsässä saaneet leivottua kovasti lunta, jotta kausi jatkuisi mahdollisimman pitkään ja hyvillä lumilla. Taisin Himoksen sivuilta lukea knopin, jossa kerrottiin ettei aikaisemmin tähän aikaan vuodesta ole koskaan laskettu näin hyvilllä lumilla ja runsailla rinteillä.

Myöhäiskevät on muutenkin hyvää aikaa laskea mäkeä; ei yhtä ainutta veli-Venäläistä, meininki on lunkia ja porukkaa vähän, sitruuna- ja nokkosperhoset surraa ympärillä, ei oo kylmä ja aurinko paistaa ja saa märän ja pehmiän lumen vuoksi hyvän tekosyyn laskea leveillä suksilla vailla kenenkään irvailua. Näin "valoisaa" oli;

Pysy keppien välissä nii luistaa

Ei sitä lunta sitten muualla ole enää laisinkaan - siellä täällä mäjessäkin sai olla tarkkana tummien laikkujen sekä vesilätäköiden kanssa.

Hissilinjat ilman lunta - perkeleesti roskaa, thjiä tölkkejä ja pulloja - hyvin me vedetään....

minäminäminä!

Kyllä GoProollakin voi näköjään ottaa aika uskomattomia fotoja - pelkkiä värejä säädetty, muu on autenttista.


Tässä taas lopetellaan Himoksen parkkipaikalla kautta, kuten viime keväänä... Tosin tänä vuonna sillä erituksella, että tähän loppu vasta suomi-mäjenlaskukausi - muutaman viikon päästä jatketaan vielä Riksussa touhuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti