10. toukokuuta 2011

Raikastin.

Huhhuh hellettä. Kevät tuli, kesäkin jossain määrin kun lämpömittari on parina päivänä jo näyttänyt sitä maagista +25 asteen lukemaa - soijaa siis pukkaa. Valoisan vuodenajan mukaan pistin blogin taustankin vähän valoisammaksi ja vaihteluhan virkistää. Kesän kynnyksellähän on tosiaan hyvä mainita myös, ettei meikäläisen ole näin myöhään koskaan aikaisemmin tullut pakattua laskuvermeitä kasaan ja lähteä reissuun mäjenlaskun merkeissä.

Toissapäivänä mallailin skinejä suksiin ja muutenkin vähän kävin pestäviä vehkeitä läpi - ja hullultahan se tuntuu ensi viikolla lähteä roudaamaan suksipussia yms. rompetta kohti "isoa kirkkoa" ja Elämysmatkojen linjuriautoa hikihatussa ja ehkä jopa shortsit jalassa. Motivaatio on kuitenkin laskemista ajatellen korkeella, eikä pelkäämääni "ei-nyt-enää-jaksais" -mentaliteettia ole vielä onneksi suksitouhujen osalta havaittavissa. Mutmut, kattellaan ny jääkiekot jaloista ja ens tiistaina nokka kohti pohjoista - HEP!

2 kommenttia:

  1. Jätkähän oli Riksuun vissiin lähdössä? PRKL pitäsköhän sitä itekki purjehtia paikalla käymään :)Ku olen työtön Opiskelija joka ei opiskele tällä hetkellä :)

    VastaaPoista
  2. JEpa jee, sinneppä hyvinkin. Vedäppä purjeet salkoon ja luovi Riksuun - mäjenlaskuseuraa on saletisti tarjolla. Aikatauluista ja suunnitelmista paikanpäällä ei ole mitään hajua, kun että helikopperilla lennellään kaiketi joku päivä. Laitan sulle vaikka maililla pyhelinnymeröä tulemaan tulevaisuutta silmälläpitäen.

    VastaaPoista