30. syyskuuta 2011

MITÄMITÄ?! Alkaa pikku hiljaa puissa kellastuvat lehdet ja viilenevät yöt herättelemään pahaa suksikutinaa jalkapohjissa (vaikkakin tällä hetkellä taas mittari pihalla näyttää n.20+ varjossa)... Parin viime vuoden Skimbaajat ja Freeskierit on selailtu taas sängyssä ennen nukkumaan menoa läpite ja sitä myöten haaveiltu hienosta tulevasta talvesta. No siitäpä äässinsiltana tulikin mieliteko pamauttaa viimetalven hienoilta reissuilta jotain kuvia tähän postaukseen ja pahoittelen kovasti asiaa, koska kaikki fotot taitavat olla jossain määrin "re-postauksia" reissuraporteista yms. Mutta kyllä te ymmärrätte, koska kaikilla alamäkiapinoilla taitaa samanlaatuista tuskaa ja levottomuutta olla ilmassa näin syksyn kynnyksellä - kohta lasketaan jo päiviä Skiexpoon ja siitä se sitten lähtee taas...  

Heikki Stubain jäätiköllä viimosena päivänä ja viimosella laskulla tammikuun roadtripillä.

Stubaitalissa aamutuimaan partsilta napattu "hyvää lupaava"-kuva.

Tammikuussa tultiin myös Zugspitzeltä alas - sen verran äärikallio on kyseessä, että pitää tulla hissillä alas.

Obergurgl ottaa lunta tupaan.

Davos tarjoili helmikuussa rinteissäkin puderskaa, vaikka muualla taidettiin vielä hiihdellä vanhoilla lumilla?

Anni Parsennin leveillä baanoilla.

Italia ja Monte Rosa sen sijaan jätti melko kylmäksi pehmeän lumen suhteen - yö Mantovan majalla kuitenkin jätti loistava hajun nenään Italiasta. Kai napsii fotoja aamulla bout 06:15 3500metrissä.

Kyllä Alagnan puolella näköjään jotain pehmeetä oli tarjota - Mikko testailee banaaneita, tulevaksi talveksi Mikko saa tyytyä omiin banaaneihinsa.

Toukokuu ja puoliyö Riksussa - tosta oli kiva hiihdellä afterille aamuyön puolella.

Ja tulipa helihiihtokin koettua Ruotsin Lapissa - seuraavan kerran pitää päästä kopterilla maistelemaan kunnon puuteria.


Toivottavasti luvassa on vähintäänkin yhtä hieno talvi ja saa hyvän laskun ohessa tutustua myös uusiin ukkoihin reissussa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti