24. lokakuuta 2011

Maratoonari!

Justjust! Jos siis viimeisen kolmen viikon juoksulenkit laskee yhteen nii siitä tulee vähä reilu maratooni, eli 55km... Ruohosen poika oli viime talvena sen vertta poikki reissun päällä könytessä ylöspäin lumihangessa, että tänä syksynä on aika tehdä asialle jotain, kun tuosta tupakan paskastakin on päässy vihdoin arkielämässä eroon (välillä kyllä vielä palaa viihteellä). Nyt siis kasvatetaan oikeen tarkotuksella kuntoa talvea kohden, eikä mennä pelkästään tuurilla ja kuukauden verran on ollu hirrvee meno päällä - toivottavasti siinä sivussa muutama yli-kilokin haihtuu ku pieru saharaan tosta keskivartalosta. Kuntoiliussahan startti on aina hienoo ku meininki paranee silmissä ja on kivaa muutenkin, mutta jo nyt rupee tää 90kg ruho (välillä menee jo puntari hei sinne 89kg:n puolelle!!) tekemään tuhojaan alaraajojen hyvinvoinnille, kun pari-kolme kertaa viikossa juoksee - ja lihashuolto tuntuu olevan hirmu tärkeää - muuten pitää vartoilla monta päivää notta uskaltaa jotain tehdä.

On se huRRRja, oikeesti mä juoksen tossa ja kännykällä sohin itteeni samalla.

Parin kympin Prisma-addutkin vaihtu tuettuihin ja kunnolla vaimennettuihin gore-nikeihin. Ihan jopa myyjän opastuksella on kengät valittu urheiluliikkeessä, enkä edes ostanu niitä halvimpia, se ei taida kannattaa?!

Eniveis, nyt tuntuu toistaseksi siis olevan tosi paljon motivaatiota reippailua kohtaan tallessa, eikä tunnu tulevan tällä kertaa (vielä) sitä kuuluisaa "emmä ny oikeesti jaksa"-mentaliteettia jatkuvaa liikkumista kohtaan. Ainahan sitä on tullu jonkinlaista sporttia harrastettua, muttei suunnitelmallisesti ja päämääräisesti kuin näin ainakaan kymmeneen vuoteen.... Jumankauta ku talvella mennään sitte karvat jalassa ylämäkeen JUOSTE - saatana! Palkinnoksi kovasta efortista mm. lenkkipolulla, kössikentällä ja "kotipunttiksella", kotikutomo teki sunnuntaina pika vauhdilla päähäni uuden pipan, eli nyt vois pikku hiljaa pakkasetkin tulla jo ku ei pää jäädy;

POJOING!

2 kommenttia:

  1. Jätkä on ruvennu oikein reenaamaan, meinaakko näyttää Arskalle kantapäitä Jaapponiassa

    VastaaPoista
  2. No en tiijä - jos nyt ei tarvittis huudella kokoajan, että "ODOTTAKAA" niin siinäkin olis jo jotain. =)

    VastaaPoista