27. joulukuuta 2011

Anti-leffa-arvostelu.

niin - otsikostahan se ilmenee. Oon siis kotijoukoin väijyny pari laskuleffaa kun ei laskemaankaan pääse. Ja sitte ajattelin tännekin jotain kirjottaa, joten kirjotanpa tohon alle nyt sitte mitä pätkiä oon kattonu, mielipiteet on heikkoja.


All.I.Can. - ekalla kerralla jäi kattomatta kokonaisuudessaan (katoin varmaan 20min tms. ja sitte piti kiiruhtaa junaan) Vapaalasku Iltamissa myöhäisen kellonajan sekä huurteisen olotilan vuoksi. Nyt kotona isolta ruudulta ja kotiteatterein varustettuna leffa näytti kaikinpuolin aivan uskomattomalta! Vaikkakin jälleen kädesä oli olut ja jopa glögi kotikatsomossa niin leffa upposi joka osa-alueeltaan keskittyneeseen raatiin - allekirjottaneeseen sekä hallituksen peejiihin. Pätkässä on siis kaikki kohdallaan, visuaalisuus, laskeminen, editointi, äänet, musakki, you name it!


One For The road - toiseksi paras pätkä tänä syksynä,talvena, jouluna. Hienostihan tämäkin styge on kuvattu ja laitettu kasaan. Digasin kovasti varsinkin pätkän nimestäkin ilmenevästä "on the road" meiningistä, jota kertoilee joku vanha patu möreellä whiskibassollaan. Ja hirrveet pannutkin oli pätkässä, tuli "kerranki" kunnolla injuria ja näytettiin ettei jepet oo mitään jumalia. Ja musat kohdillaan.


Attack of La Niña - No olihan siinä helvetisti lunta, mutta en tiijä - teki mieli jopa kelata välillä. Toimis hyvin pikku hälinässä ja taas useemman bissen kanssa paremmin ku keskittyneesti tutkittuna hirveissä laskukiimoissa. 

...seuraavaks ku kerkee niin sitte hifistellään Art Of Flightiä - lumilautailua ja hienoja kuvakulmia ainakin railerin mukaan luvassa.


edit, meinas ihan unohtua ja käännellä puukkoa kaikkien haavoissa - Japani teejii on nyt 5 ja muutamat tunnit päälle. Aika jäätävää kurvailla kauden ekat kurvit vasta toisella puolen maapaalloo!?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti