26. marraskuuta 2012

Talvi tulee - ota KOPPI!

Nyt ei ole Jesse tulossa, vaan ihka oikea talvi - tai ainakin niin sääsedät väittävät kiven kovaa ja Iltalehtikin uhitteli että "torstaina luvassa on LUMIJUMI!" En tiedä onko kovinkaan fiksua huudella ennen kuin tipahtaa, mutta sen verran vahvasti tuo pitkään vallinnut matalapaine näyttäisi väistyvän etelään, että tulee se lumi taas - jossein muuten niin ainakin vähäksi aikaa!

Päivän kuumin uutiskuva, Keravalla ainakin thumpannee?

Muutoin tässä ei etelän mies olisikaan järjissään tainnut pysyä huikean lämpimän syksyn aikana, kuin hieman taas keskittymällä perinteiseen kuntopuolen kohottamiseen. Painoa on tullut pudotettua kesäisen Ameriikan herkuttelureissun jäljiltä n.6kiloa tähän mennessä (riippuen miten vahvasti mies on vaakapäivänä syönyt) ja samalla viikon reenimäärätavoite on kuudessa erillisessä harjoituskerrassa tällä hetkellä. Ja kyllähän se on melkosen antoisaa ollut alkaa taas hyvin huilatun ja laiskotellun kesän jäljiltä liikuttelemaan läskejänsä, kun ei tota kroppaa nyt aivan täysin lämpimään vuodenaikaan ole onneksi tullut turmeltua pientä vararengasta lukuunottamatta.

"työkaluja PERKELE!"

Ehdottomasti paras motivaatio on kuitenkin aikasempina talvina hikoillut ja puuskutetut suksikeikat skinnaillessa ja pusikoissa rämpiessä, kun köörin kovakuntoisimmat jolkottavat kohti seuraavaa seikkailua tai huurteista afteribisseä. Tulevana talvena MINÄ en sitä viimeistä kebua avaa - ja onhan sille kaljalle kyllä joka talvi aina paremmin sijoittuneena tullut riipastua - varokaa siis reissukaverit, saatan yllättää tänä talvena!
Agendalla on aina hikipisaroita pudetellessa ollut joko, juokseminen, lihaskunto, kahvakuula tai squash.

Vippasimpa tohon kylkeen muuten Movemberin viimeisen viikon kunniaksi pienen kollaashin Marraskuun viikseilyistä - ja voin Mevemberiä kokeilemattomille kertoa, että miehelle ja hänen viiksillensä muotoutuu jo reilussa kolmessa viikossa varsin luja tunneside toisaansa. Matkan varrella on eteen myös sattunut monta kannustavaa selkään taputusta, mutta myös ignorentteja hölmöksi-haukkujia, joiden mielestä viikset eivät sovi tähän maailmaan. Saattaa tulevana lauantaina olla haikeat tunnelmat kun ylähuule räkäjarrut jättävät tämän maailman... yhyyy!

Muuta oli viisket tai ei - uskoisin, että tulevana viikonloppuna jopa eteläsuomessa laitetaan sukset jalkaan, jossei hissillä hiihtäen niin sitten lihasvoimin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti