9. tammikuuta 2013

Taas on muutto edessä...

LUMIPALLO! Se on päivän sana! Meikäläistä pyydettiin syksyllä skiexpojen alla avaamaan blogini, myöskin skiexpojen alla avattavaan Lumipallo.fi -sivustolle ja empimättä läksin moiseen mukaan katsomaan, josko tuota kautta mm. lukijoiden ja seuraajien määrä kasvaisi.


Olen nyt syksystä lähtien päivitellyt niin lumpparin blogipohjaa, kuin tätä blogspotinkin pitkään palvellutta jupinakulmaa ja hommahan on jokseenkin työlästä kun kahteen paikkaan linkkailee kuvat yms. sydeemit. Päätinkin nyt Japanin reissun (melkein) aattona, että jatkan suksetjalassa-kirjoittelua enempi lumipallossa. Blogipohja siellä sinällään on hieman kankeampi ja vaatii vielä totuttelua, mutta vastaanotto siellä sekä seuraajien suhtautumisessa, että lukumäärässä on ollut poikkeuksellisen positiivista.

Ainakin laskujuttujen osalta päivitykset olivat nyt tässä täällä, ehkäpä muissa askareissa tulee vielä myös tänne jotain postailtua, saas nähdä. Tähän asti kirjoitellut jutut jäävät kyllä tänne näytille, mutta jujutsut ovat kyllä myös siirretty lumipallon blogiinkin. Kiitoksia kaikille tämän blogin seuraajille ja paikalle sattuneille satunnaisille googlettelijoille. Joten, eipä muuta kun kohti lumipallon suksijalassa - TOSTA: Ei kommentteja:

Lähetä kommentti