18. helmikuuta 2010

Asiaan.

Noni, ny on Customit koeajettu ja jäi aikas ristiriitaiset fiilingit. Mono sinällään on ihan ässä, niin kuin niistä on ympäriinsä kirjoiteltu. Eli komennot kulkee jalasta sukselle ennen kuin ehtii edes ajatella ja jäykkyys sekä varren korkeus tekevät monosta muutenkin vakaan ja luotettavan kaverin. Sisäkenkää ei vielä ole edes muokattu ja kuumennettu, mutta ne istuvat kohtuullisen hyvin lapaan, eikä ainakaan tämän iltaisen parituntisen kikkailun aikana mitään kummallista edes eteen tullut. Kooltaa monot ovat hieman naftimmat kuin edeltäjät ja alkuun jalkoja hieman ahdisti tiukempi meininki, mutta edellisten monojen käytettävyys ja tukevuus hieman kärsi juuri tästä. Pähkinänkuorissa Black Diamondin Customit ovat kuin alppimonot, mutta nokalta löytyy päkiäjousto ja ankannokka - flexiäkin on ruhtinaalliset 130 yksikköä. I LIKE!
Kokeilimpa muuten laskemista etukallistuksen ollessa täysin tapissa, eli niin kallellaan eteenpäin kuin mahd. ja voin kertoa että vaatis aika paljon totuttelua ja pelkää HOOCEE-kantilla-ajoa jos säädöt siihen jättäisi. Luisuttelu kyykky ei tuppaa luonnistumaan millään siis. Päädyin jättämään nuo popot kaikista pystyimpään asentoon toistaiseksi, vaikkakin kallistus on rutkasti reilumpi kuin Garmonteissa, mikä ei haittaa yhtään - vaan päinvastoin. Kaikista parasta monoissa loppujen lopuksi on niiden jäykkyys ja varren korkeus. Varsi ei anna sitten milliäkään joustoa taaksepäin ja voin vaan kuvitella kuinka paljon tuollainen tuki auttaa esim. epätasaista offia isolla suksella ajellessa - ei saletisti tunnu että monot ja sukset pyörii jalassa ja elää omaa elämäänsä.

Onhan nuo aika komiat!?

Sisäkengän kiristys tapahtuu vaijereita kiristämällä ja ruuvaamalla BOA-mutteria.

Boosterit soundit luo!

Sitten niin ristiriitaisuuksiin. Jostain kumman syystä oikean jalan monon ankannokka "blobsahti" joka toisella käännöksellä G3:n siteen etuosan alta, vähän kuin lipsahtamalla pystyyn... Kaapeleita vievasin kuoleman kireästä - hemmetin löysään ja varsinkin löysällä blobsahtelu lisääntyi. En oikeen tiedä mistä moinen nyt johtuu, kun nyt kotosalla veivasin monoa vastaavasti kuin mäjessä sillä seurauksin, ettei mono lipsahda siteestä enää laisinkaan?! Noikohan pakkanen siihen vaikuttaa? Vai onko uusi mono tosiaan vaan niin "uutuuden-jäykkä", että tällasta tapahtuu? täytyy käydä nykäsemässä rautakaupasta varuille pätkät luikuesteteippiä, jota voi sitten vetästä siteen muovilevyyn jos lipsunta jatkuu... Jos jollakulla on vastaa tapahtunut uusien kenkien kanssa niin pistäkää kommenttia.

Kanttauskulmat tappiin!

Ei sovi 3-pin -siteisiin ei!- älä lähre sinne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti