27. maaliskuuta 2010

Asiaan!!!! SANO!

OHO! kirjoittelin jo eilen jutut ja muut valmiiks, mutta näköjään julkaisu päivä heilahti vahingossa ylihuomiselle, joten alla jauhantaa eiliseltä... sorry!
ESH! puolentoista vuorokauden synkistely loppu tänään tai siis eilen aamusella, kun kämppämme ovikello pirahti ja lierihattunen postipate kiikutti autuaan tietämättään kohtalaisen täpinöissä härväävälle alamäkiapinalle pitkään kaivatut vermeet. Kyllä siinä jantteri oli ihmeissään kun meikäläinen hyökkää ulko-ovelle kalsarit väärinpäin ja housut paitana avaamaan ovea notta allekirjottanu pääsee hypistelemään vermeitä ja samaan syssyyn vetämään niitä niskaan...
...Lauantainaamuna kun meikäläisillä oli aikalailla syytä laittaa aamusella töppöstä toisen eteen, koska alppien säämajesteettijumala oli suonut koko edellisen päivän ja yön vettä kylään ja siis pakkaslunta ylös vuorelle ja aamusta keli aukesi vielä täydellisen bluebirdinä. Hisseille ja hissilipun ostoksille päästyämme suunnattiin siis oikopäätä kohti JOschpassia, jossa oli melko pakko käydä rinteen vierustassa vähän ottamassa jalkoja alle (koskemattomassa hangessa siis) jottei homma lähde heti lapasesta isommalla seinällä. Alku tunnustelujen jälkeen "jouduttiin" piirtelemään JOschstockin hissille katsottuna oikealla kolmen laskun verran omia jälkiä tuoreeseen 20-30 senttiseen putikkaan auringon värjätessä lumipöllyjä mukavan siniseksi. Tulipa siinä muutamat kivet haisteltua ja mankelitkin pyöriteltyä, mutta mukavaa oli!
Käytiin myös kiskomassa jokunen varvi Jochstockin ja standin välimaastossa, mutta paikat rupesivat olemaan jo melkolailla koluttuja puolen päivän jälkeen kaiken maailman svenssoneidenjäljiltä ja mitään spektaakkelimaisia siivuja ei sieltä löytynyt. Koko päivä vedettiin aamusta hissien sulkeutumiseen ja tällä hetkellä tätä pashaa kirjoitellessa pihalla pauhaa vettä taivaan täydeltä kylään, joten eiköhän huomenissakin päästä kivasti uusille lumille laskemaan.... Ja taisipa foracasti veikata jonnii verran aurinkoakin ylämäkeen. Elämä siis voittaa pikku hiljaa tälläkin reissulla - FINNAIR on silti rektaalista! Alla fotoja tältä päivältä, ja jotain edellisiltä stressin täyteisemmiltäkin päiviltä. Heikin kamerasta saadaan tänne vielä lisää laskufotoja jossain vaiheessa.
Heikki kurvaa ekoja laskuja.
Relaasta bongattua laskuseuraa - Kimmo lätkyttää Praxiksia.
Kuvaa tulomatkalta - Sveitsissä kevät on jo pitkällä alavillamailla.
Tosrtai-illan tuskan torjuminen tapahtui auringosta nautiskellen ja hefe-hiivaa imeskellen.
HAHA! lasku päivä numero 1. aika tasasta.
Kiikariapina ja Kimmo aamun ekassa pöntössä.
Heikki virittää valotusta.
Kaaduin ja tupakoin - kenenkään ei tavrvitse kommentoida että tupakointi on tyhmää, tiedän sen.
Kauriit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti