28. maaliskuuta 2010

Mukavuus jatkuu!

Olipahan taas mukava laskupäivä! Yön yli vippas uutta lunta ylös ja vaikkakin aamu aukeni kovin sinkkisenä, niin keli aukesi hienosti muutamaksi tunniksi ja päästiin liirailemaan taas omia jälkiä pitkin poikin uuteen lumeen. Tänään tosin tuntui, ettei ihan joka paikkaan viittiny lähteä korkkaamaan herkullisen näköisiä hankia, koska tuuli oli myös lumisateen aikaan kuskannut aika suuria settejä lunta paikasta toiseen ja lumi tuntui olevan aikamoisina laattoina siellä sun täällä.
Aamulla nykästiin siis Jochpassin rineravinteliin imailemaan kaffetta odotellessamme kelin aukeamista - näkyvyys nimittäin oli paikoin täysin flätti. Puolisen tuntia ryystettyämme sumppia ja jauhettuamme puujalka-materiaalia leipälävestä keli aukesikin ja aurinko näytti parhaita puoliaan sen ajan että ei tarvinnut laskea jo muiden rikkomaa hankea hirveesti!
Iltapäivästä jalat vetivätkin (tiedä sitten vaikuttiko eilinen täyspitkä laskusetti hapotuksen) kuin nurkan takaa ja nyrkillä silmään kunnon maailmanluokan maitohappohyökkäyksen ja taas kerran jäi loskaränni/kyläänlasku rippaamatta. Enää ei pahemmin mieltä paina stressailu hävinneiden kamojen suhteen ja/tai perjantai päivä jolloin hissit eivät auenneet ollenkaan, vaan päälimmäisenä mielessä pyörii kokoajan tänään ja eilen lauotut naama- ja muut laukaukset. Tosin kyllä kotona täytyy kehitellä kaikki mahdolliset korvaukset Finnairin kusisesta toiminnasta ja alkaa käyttämään jotain muuta lentoyhtiötä.
Huomenna saa nukkua pitkään ja puolen päivän tietämissä taas junalla kohti Zürichiä - en olis ikinä uskonu näin hyviä laskuja näin lyhyelle reissulle, vaikkakin tässä jos jonkinmoista vastoinkäyntiä on tullut vastaan. Perjantaina nähdää taas Tahkolla, jos vaan saan laskukamat siihen mennessä kotimatkalta!?
Alla vähän fotoja tältä päivältä, kuvat on napsinu Räisäsen Heikki ja laskukuvia pistä tänne sitten kun päästään kunnon nettien ja koneiden äären...
Standin suunnalta hiihdellään taas vaihteeksi kohti Trübseetä
Taustalla siivua kohti alla näkyvän järven rantaa, hyvin tulee verttiä! Kuva Jochstockin ylähaikin jälkeen, kehvana siis puuskuttaa.
Pitää juoda hyvin jotta jaksaa. Colloo ja kaljaa. Kuvassa Laskuseurana toimineet Jukka ja Kimmo ja mandoliino.
Afterilla sen sijaan pitää ja saa juoda pari bishee, tässä muutaman tunnin takainen tyylinäyte Titliksen ala-asemalta, eikä edes haittaa vaikka taivaalta vihmoo vettä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti