25. marraskuuta 2010

Uno-Talma

Talma on numero Uno - (på Itaalia). Eli joo - nyt oli pakko käydä heittämässä apina seljästä ja riisuttava pahimmat laskukiimat kuleksimasta. Talman nyppylä avasi eilen mäjen ja ryminällä tulleen lumen, pakkasen ja talven ansiosta "päärinne" oli hetsilleen tyädessä mitassa ja laskemaan mahtu OIKEESTI! Kaiken kukkuraksi mäki oli ajettu mukavan tasaseksi ja menon kruunasi hyvä myötätuuli - mitä sitä muuta pikkumäjessä ihminen kaipaa? Parkkiapinoille ja snöykkäreille oli rinteeseen raijattu reilejä menon rauhottamiseksi.
Mäjenlasku sujui kuin ei kesää/taukoa laskuista olisi ollutkaan ja reidet on hyvässä tikissä tulevaa talvea ajatellen. 1,5tuntisen iltamäjen aikana jopa takaperin meno lähti kaksien(2) selkärankapannujen jälkeen sujumaan, jos tänä talvena yrittäis opetella kantilla laskemisen takaperin?!?!?! Ainut negatiivinen muuttuja tänään oli se seikka, että käsikirjoitusten mukaan alla olisi pitänyt olla uudet sivakat testissä - FFUUUUUU! 
Näin - viikonloppuna sitten lisää jossain - Messilä-Talma-Vihti-Jokumuumikä-akselilla. Pokkari oli taskussa ja alla jotain fyllinkia lukutaidottomille. Vkl taidan ottaa contourin mukaan ja kuvailla vähän testimatskuu kypäräkammeralla, jotta voi todeta että onko siitä mihinkään - laitanpa sitten ehkä tännekin jtn pätkää?!

Uljas kahden(2) kuvan pokkari panoraama (^klik isompi^)


Eip ollu jonoa^


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti