8. maaliskuuta 2011

Stormia peliin!

Ja taas olis uutta rautaa koeajettavana Keravan koukkupolvella. Elikkästen Outdoor Pro:n Jykä kävi tänään heittämässä meikäläiselle suksea, nimittäin suksea merkiltään Storm - ja malli on Rage Pipeline. Kyseessä on siis melkoisen rinne- / streettiuskottava twintippi suht maltillisella pers-kohotuksella. Muutoinkin suksi on kovin maltillisen kokonen tohon meikäläisen muuhun arsenaaliin verrattuna, pituutta siis shuksilla on 1.74metriä, leveyttä 118mm - 84mm - 107mm ja raadius-kääntösädettä 21.2metriä - kaiketi ketterä siis?

Sen verran tietenkin uudet sukset "garderoobissa" aiheuttavat iltapuhdetta ja ähinää, että siteiden asennus-presessi otti eteen välittömästi ja kuinka ollakkaan residenssi täyttyikin pian epoksin katkusta. Nyt on siteet juntattu suksiin kiinni ja huomenissa "myrskyn putkilinja-raivot" pääsevät lumille ja testiin Talman vaativiin ränneihin. Palaamma kaiketi huomenna asiaan kuinka tämä ainakin meikäläiselle täysin tuntematon sivakkatalo on sukset tehnynnä - kyvyet ovat sukset ainakin, mutta mitenkä ne laskee?

Alta ja päältä

Loh'käärmes

Suottaap olla, että tästä valikoimasta täytyy jossain vaiheessa jo jotain karsia - vaikkakin taloudessa onkin kaksinverroin suksen kuluttajia.

5 kommenttia:

 1. Kyllä kuuteen pariin suksia vielä parit mahtuu mukaan, ei hätää!

  VastaaPoista
 2. DPS loukkaantu Stormin hankinnasta ja rikko siteen? Pyydäppä outdoorpron hepulta vielä hammerheadit tai axl tilalle. Parhaat 75mm mitä on tullu testittyä

  VastaaPoista
 3. Nojoo, vedin kyllä kunnnon rybärit ja vauhtia niin paljo ku yleensä - onneks ei sattunu.... MMistähän noita G3:n kaapeleita saa pikasella aikataululla?

  VastaaPoista
 4. Hyvän näköset puikot noi Ragepipelinet! Muutenki ihan mielenkiintoinen rivistö suksia.

  VastaaPoista
 5. onhan noita värkkejä juu, tosin jätin Elanin Quadit pois kuvasta kun ovat päätyneet seinälle koristeiksi - siinä kohtuu läski suksi (160-140-... ja swallowtail), rinteesssä melko kömpelö! =)

  VastaaPoista