7. helmikuuta 2012

Kausi auki!

Buujah! Ikuna ei oo menny näin myöhää, että saa (Talma)kauden auki ja apinan selästä - pääsin nimittäin nyt vasta kurvailemaan Talman jäätikölle. Yleensä siis laskukausi alkaa sillä, että vedetään puoliväkisin pelkkää eturinnettä ja salaa mielessä kaikuu ajatus; "onko tässä mitään järkeäää?" Emmä tosin valita siitä, että ennen Talman korkkamista on jo laskettu siellä sun täällä.

Mäet on ja oli hyvässä kunnossa, mitä nyt keskellä toista takarinnettä oli mahoton monttu johon meinasi ensimmäisen lasku tyssätä täydestä vauhdista - monttu kun oli juur siinä tutulla linjalla... Toivottavasti ei kukaan itteään siihen telonu. Vedin Stormeilla etuperin ja takaperin - ja pysyin jopa pakilla pystyssä - ja kaakaon jälkeen vaihdoin banaanit pitkästä aikaa jalkaan. Sanotaanko taas näin, että voe mahoton kun niilläkin rätkyttimillä voi olla hauskaa pelkästään rinteessä - kunhan vaan muistaa millä laskee, kun kanttia on ihan "pikkusen" vähemmän kiinni rinteessä kuin 185cm Stormeissa. Ei kuvia mistää - Sori lukutaidottomat.

Sen sijaan töissä koin melkosen bondauksen luonnon kanssa kun LUMIKKO tepasteli pihalla n. metrin päässä ollessani ulkona "maisemia ihaillessa". Stealthmodessa siinä sitten kaivoin taskusta luurin ja räppäsin pari kuvaa - eihän tota muuten olis kukaan uskonna.

ihan kuin tuijottaisi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti