23. tammikuuta 2011

stubai, kakkosotto!

Action! Jepajee, eli uusintakierros Stubain jäätikölle ja tällä kertaa vähän vielä paremmalla reseptillä kuin eilen. Eli humpan juoni oli, että enemmän lunta ja yht'kkiä pilvettömän taivaan avittamana kaikkialla näki hienosti! Ja voi jummi-jammi, ku sitä lääniä riitti ja joka suuntaan. Edellisen päivän sinkkeily oli pitänyt hienosti monet paikat tyystin koskemattomana ja nyt auringonpaisteessa siivoiltavaa aukesi joka puolella - hissistä pitkää omaa linjaa ja hissille, kertaa iha helvetisti! Enpä sen enempiä rupee kertoilemaan että mitä laskettiin, mutta voin kertoa että laskettiin ja paljon!

Näillä näppäimin alpit-roadtrip 2011 alkaa olemaan ohi ja nyt päivittelen bloggeria jo Münchenin lentokentän HolidayInnissa ja aamusta painetaan kohti härmää taas. Vimosen laskupäivän kunniaksi muuten kaivoin oikein järkkärin repusta muutaman laskukuvan vuoksi, mutta niin teki Heikkikin:

Avot, á la Heikki Räisänen kuvas.

Aamulla "ihan ässä"-majatalon parvekkeelta Stubaille

Jugi veivaa superkäännöstä.

Välillä kylään lounaalle - Heikki fotas

Heikki ja aika "perfect form"

Jugi samalla linjalla

Ryhmäbussi laaksossa kohti Münchenia

Hoo Moilanen melkein taas Innsbruckissa


Ja vielä pikku makupalaa Heikin kurveista - keu.

Tämmöstä kurabaanaa ja kuralunta piti koko päivä tuupata menemään - oikeen harmitti kun ei reisiä edes hapottanu! TSÄDÄNG!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti