2. helmikuuta 2011

OHO!

No eihä se malttanu koko talvee vetää yksillä suksilla - No ei, ku eteen tuli ohittamaton mahdollisuus hyviin suksiin ja ennenkaikkea siteisiin. Hieman reilut "pari markkaa" maksoi käytetty, mutta huomattavan hyväkuntoinen Zag Purist (vm.08) + 7tm Power -paketti. Eli siis (hyi poisse minusta) suksi on mitoiltaa hyvinkin rinneuskottava ja side melko aktiivinen ja kaiken kukkuraksi laukeavaa mallia - eli nyt sopii tötöillä, UUUUH!! Mitoiltaan suksi on 183cm pitkä, 112-78-111 muotoinen ja kääntösädettä on siunattu 18 meetteriä, eli kaiketi tiukahkoa eurokarvinkia luvassa. Eikä tietääkseni Zag ole pahemmin huonojen suksien valmistajana tunnettu?

Täytyy tässä melkein viikonloppuun saakka vartoilla (ellei huomenna jo lipsahda) testejä uusilla suksilla ja käyttämättöminä seisseinä sukset kaipaavat kuumeisesti kuumaa vahhoo leviteltäväksi runkoonsa, joten jonkin sortin huoltotoimenpiteitä täytyneen suorittaa myös.

Jeps, saatiinhan tännekin taas jotain tarinaa ja rensselisetänä tottakai uudet vermeet täytyy hetimiten valokuvata!

Ruskeeta on kanteissakin himpun verran

On dinit, on laukeevat, on rahhoo!

Omituisen kaposet sukset.2 kommenttia:

  1. Onks noi paljon korkeemmat ku normi tellusiteet?

    VastaaPoista
  2. Mo, eipä juuri korkeus eroa esim. G3:iin kuin maks. muutaman millin. eli ton Power mallin korkeus on 23mm kun taas G3 targa on 21mm, aika samoissa korkeuksissa mennään - tänään meinaan käydä heittämässä testit illalla.

    VastaaPoista