2. maaliskuuta 2011

Takas juurille juu.

Eilen kävin raapasemassa pahimmat vierotusoireet pois kehosta Talmassa duunien jälkeen. Ja vaikkakin keli ei ollut hötö, niin nappasin mukaani Wailerin Banaanit. Kyllä sitä vaan taas muistu mieleen, että minkätakia noista suksista niin pidän. Kantin pidossa totta kai kivikovalla häviävät Zageille, mutta ketteryydessään ja hauskuudessaan Wailerit ovat kyllä ihan omaa luokkaansa edelleen. En kadu yhtään, että Davosin reissulla oli mukana Zagit, koska varmasti sain rinnelojotteluista enemmän irti niillä kuin läskeillä rokkereilla olisin saanut, mutta kyllä tossa naapurin pikkukukkulla vaan on vähintään 100kertaa hauskempaa kikkailla noilla yli-isoilla vesisuksilla kuin rautakankimaisilla rinnetykeillä. Ja plussana aina joku tulee ihemettelemään ja/tai kyselemään suksista (Kah, narsisti kato tykkää huomiosta!).
Toinen erillaisuuden tunne eilen (okei oli vähän joo taas pienempi mäkikin alla) suksien lisäksi valtasi side puolella. Jokusen 5-6 laskua vaati taas totuttelu ei niin aktiivisiin G3:n world Cuppeihin 7tm:n powerin aktiivisuuden jälkeen – hyvin vaan huomaa että miten stänssiä ja muutenkin laskuasentoa joutuu pikkasen jinksaamaan siteiden aktiivisuuden vuoksi – vaihtelu virkistää. 


5 kommenttia:

 1. Ihmeellisen hyvän näkösenä pysyny nuo sukset. Oletin, että olisi kanteilla jurnuttanu ne jo tässä vaiheessa ihan säpäleiks.

  -Valtteri

  VastaaPoista
 2. Joo, ei noissa ole kun muutamat peruskolot etupuolella - sen sijaan laskuhousujen sisälahkeet kiittelee tota über-rocker-shovel-kärkeä.

  VastaaPoista
 3. Mites muuten engelberg? Lunta on ilmeisesti tullut? itellä on tossa vko12 ajatuksena johonkin suunnata vielä.

  VastaaPoista
 4. Täällä on vissiin muitakin Valttereita kun toi ei ollut mun läpä. Joo, Engelberg oli aivan loistava! Putskua tuli su-ma n. 60cm ja sitä siivoiltiin pois auringon paisteessa sitten koko viikko. Vielä perjantainakin löytyi hyviä salapaikkoja joissa herkkua jäljellä eikä ollut mennyt juuri miksikään. Pojan kanssa laskettiin paljon eikä offisettiä siis ollut todellakaan joka päivä. Riittävästi kuitenkin ja pirun hauskaa kokonaisuudessaan. Budu alkaa olla reissujen osalta niin pahasti miinuksella että en usko että alpeille enää tänä vuonna.. Norjan kevätlumi ja tiukka budjetti kiinnostaa jos vaikka jotan matkailuautosettiä tms.

  VastaaPoista
 5. Valtteri siellä ja Valtteri täällä - eipä kuullosta Engel yhtään huonolta, kovin paikallista tuntuu alpeilla lumisateet tällä hetkellä olevan kun kokonaisennusteessa ei isompia sadealueita oikein näy...

  VastaaPoista