30. elokuuta 2011

Mistä tietää, että syksy on tuloillaan?

No tottakai siitä, että pora laulaa! Nyt on niinn pitkään uudet siteet miehittäny nurkkaa, että oli pakko sunnuntai-illan ratoksi pistää paja pystyyn ja suorittaa talven varalle (eihän sitä koskaan teidä millon lunta rupee tuleen) varatut vehkeet käyttökuntoon.

Työlistalla siis;
- Outdoor Prosta nykästyt 22Designsin Axlit ---> Banaaneihin rimpula G3:n tilalle
- K2:n varastontyhjennysmyynnistä uloskantohintaan kainaloon tarttuneet Black Diamondin O3:t Stormeihin.

Näillä mennään siis tuleva talvi!

Muutoin K2:n varastomyynti oli aikas tuottavainen - kainaloon tarttu parit laskulasit, ISO matkalaukku isoilla fillareilla tms. kassi, suksipussi pyörillä ja yllämainitut siteet. Sukset olivat onneks aika hintaht..hintavia, joten niitä ei tullut hypisteltyä. Vielä ostoslistalla banaaneihin skinit ja uusi kuoritakki niin humppa on selkee.

__________________________________

Ja kamakellaria kun kaivoin työkalujen toivossa - vastaan tuli ylimääräiset siteet. Eli mulla oli nyt myydä tosta Linkenin step-in telemark-siteet korotuspaloilla (kuvassa keltaset) + mukaan saa "varalle" toiset rungot, joista hieman lähtenyt rakenne halkeamaan (ei kuvassa), kuvassa olevat sain siis takuuna. En tiijä mitä näistä vois pyytää, kun kaikilla on nykyään niitä hifi-NTN-TNT-siteitä - tarjoo jotain nii katotaan. nää meni jo....

Kaik ruuvit löytyy ja ovat vielä myös "kiinnitettävässä kunnossa"
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti