27. kesäkuuta 2012

Seuraavat saletit hiihdot.

Hyvvee päivvee. On pidelly hiljasta - kun on kesä. Mutta suunnittelurintamalla sen sijaan hommellit ovat pikku hiljaa ottaneet tulevan talven osalta tuulta purjeisiinsa. Tuli nimittäin eilen lunastettua taas lennot Helsinki-Tokio-Helsinki ja tällä kertaa startti osuu Tammikuun puoleen väliin. Aikaisemminkin olisi voinut reissuun lähteä, mutta suurin osa reissukööristä äänesti lompakoillaan ja Luftwaffen kohtuuhintaisia lentopiljettejä oli tarjolla vasta tuosta päivämäärästä alkaen. Itsehän olen edelleen sen verran herkkähipiäinen porvari, että nappasin suorat lennot sinivalkoisin siivin - joojoo, kaikki maksaa, mutta meikäläinen onkin reussissa muiden juippien sijaan vaan pari viikkoa, kun suurin osa meinaa budjailla pääkallopaikalla 6-8viikkoa.

Majoituskuviot ovat vielä vähän auki, mutta todennäköisesti tulevana talvena tulee skipattua Nikin puuterikoppi. Olihan siellä lystiä ja hyvä meininki, mutta nukkumisfasiliteetteihin verrattuna koppi oli snadisti hinnakas - ja mm. laskuhousut haisee vieläkin "Hakuballe" ja kaminoille. 

Se kuitenkin on tulevana talvena siis varmaa, että Hakubassa on jälleen vahva suomi-edustus paikan päällä Tammikuun puolenvälin jälkeen, ja että pyydää lasketaan tulevanakin talvena. 

Talvea odotellessa siis sushia napaan - tällä kertaa Keravalaisittain.

PS. händäri on muuten pudotettu jo 22.4:een - kyllä se tänä kesänä vielä alle 20:n putoaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti