12. tammikuuta 2011

PaggaaGammas!

JahJah, seon tosiaan tänä iltana TEEJII 2yötä (tai oikeastaan teejii 1½yötä aikasen kentälle könyämisen takia) tämän talven ensimmäiseen Alppireissuun. Melko ristiriitaiset fiilikset on reissua odotellessa, kun normaalin "onhan kaikki tarpeellinen pakattu" ja "eikai tule ylipainoo" -ressin sijaan kaikki reissusuunnitelmat ovat oikeastaan auki siihen hetkeen saakka, kun vuokra-auto saadaan Münchenistä alle perjantaiaamuna.

Tai onhan reissuryhmällä nyt jonkinmoisia alustavia suuntia, mihin Mersun nokka Baijerin sydämestä suuntautuu, mutta alustavatkin suunnitelmat heilahtatavat yhtä helposti ympäri kuin Snow-forecastin lumisade-ennusteet. Meikäläinen lukeutuu vielä kaiken vallitsevan "suunnittelemattomuuden" lisäksi ihmisryhmään- "kaikki on suunniteltu alusta-loppuun ja kaikki on tripla tsekattu ennen reissua", joten odottava fiilis tällä kertaa on erillainen. Ehkäpä hyvä niin. Valuuttaa en ole vaihtanut tällä kertaa ja katotaan nyt, tarviiko esim. fränkylöitä reissussa käyttää laisinkaan? Mutta mutta, ny suu soukemmalle ja tsekkaamaan vielä pakatut vermeet neljättä kertaa läpi - HA!

Nyt on banaanitkin valeltu liukasteella, nottei reissussa töki!

2 kommenttia:

  1. Ränkylöitä saa sit seinästä jos tarvii. Muista pakata laturit käsimatkatavaroihin, kuten aina kuuluis tehdä, ja oo muutenkin kaukaa viisas ;)

    Mä alan täs kohta miettiä että mitä sitä ottais mukaan...ja sit sen jälkeen mietin mihin baariin meen torstai-illaks. Taksilla kotikautta siinä neljän aikaan aamuyöstä, sukset kainaloon ja kentälle.

    VastaaPoista
  2. oujee, juippi veti ekat kommentit.

    Laturit pakataan käsmatkatavaraan juu tottakai - kuten joku viisas on joskus terottanu. Muistahan vetää kunnon tumut to-iltana jotta jaksaa heti pe laskee kunnolla =) TSSAAAAH!

    VastaaPoista