12. tammikuuta 2011

TereTulemast!!

Niin, tervetuloa kaikki immeiset Sukset Jalassa Sinne Tänne (Vol.2):n pauloihin!!

Meikäläisestä ainakin kuullostaa hyvältä! Kuva, Heikki Räisänen.

Meinasin tässä heitättää härän pyllyä heivaamalla meikäläisen jonnin-joutavat höpinät tänne bloggerin puolelle ja toivottavasti meikäläisen jutut löytävät täältä yhtälailla lukijoita kuin vuodatuksen puolellakin. Eihän siinä - enimmäkseen itseäni varten näitä juttuja tänne rustaan, kun kirjoittelu, valokuvat ja videopätkätkin nykyään laajentavat kivasti konkreettsista harrastamista, kuten laskemista hyvin itse suorittamisen lisäksi.

Suurin syy varmaankin palveluntarjoajan vaihtoon on se, että vuodatuksessa ei oikeastaan ole mitään muuta käyttäjäystävällistä, kuin suora valokuvien importtaus Flickristä. Ja viimeaikoina vuodatuksessa ruvettiin tuppaamaan lukijoille pakkomainoksia jos jonkinnäköisessä muodossa eikä niistä päässyt eroon kuin vilauttamalla myttyä - eli rahnalla. Kuten sanottu; "sitä saa mitä tilaa" ja "ei kannata kaivaa verta nenästä", sillä onhan näitä (toistaiseksi) toimivia blogijujutsuja muillakin tarjota, kuten nyt Bloggerilla.

Koitan siirrellä käsipelillä ainakin osan vanhoista jutuista tänne uudelle puolelle, mutten kuitenkaan aivan kaikkea jaksa siirtää, joten kaikki tähän saakka "ulospukatut" mietelmäthän löytyy tutusta osoitteesta:

Sukset Jalassa Sinne Tänne (Vol.1)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti